Şalpazarı Halk Eğitimi Merkezi

Belgegeçer : 4628912017
WEB https://salpazarihem.meb.k12.tr
Adres : KİREÇ MAHALLLESİ ŞEHİT MUSTAFA YANIK CAD. NO11
VİZYON : Tüm paydaşlarımızın başarılı çalışmalarımızdan dolayı gurur duyduğu bir eğitim kurumu olmaktır
MİSYON : Örgün eğitim sistemine hiç girmemiş ya da herhangi bir kademesinde bulunan veya bu kademelerden çıkmış bireylere, örgün eğitimin yanında veya dışında, onların; ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda ekonomik, toplumsal ve kültürel gelişmelerini sağlayıcı nitelikte, çeşitli süre ve düzeylerde yaşam boyu eğitim, öğretim, üretim, rehberlik ve uygulama etkinliklerini kapsayan faaliyetler gerçekleştirmektir.
BAŞARILAR : 2018 YKS-TYT sınavlarında 9 öğrencimizi Lisans Programlarına, 8 öğrencimiz ise ön lisans programlarına yerleştirdik. Emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür ederiz.

Öğretim Şekli :-
Yabancı Dil : -
Isınma : Kömür
Servis : -
Ulaşım : Beşiküdüzü Şalpazarı yada Trabzon Şalpazarı minibüsleri ile ilçe merkezine ulaşım vardır
Yerleşim Yeri : KİREÇ MAHALLLESİ ŞEHİT MUSTAFA YANIK CAD. NO:11
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Kurumumuz ilçe merkezinde olup, eski Adliye lojmanlarındadır. İle uzaklık 67 km´dir
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -
Okulun Sınav Başarı Durumu : -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 34 öğrencimizden lisans ve ön lisans olmak üzere toplam 17 öğrencimiz üniversiteye yerleşmişlerdir.
Sportif Etkinlikler : -
Bilimsel Etkinlikler : -